Biografie Bandleden Video Fotos Knipselkrant Info en boekingen Gastenboek Links E-mail

GEENIDEE - Poprock Coverband
Hellen 29/jan/2017 23:38
 
Het was een gezellige, leuke, swingende, feestelijke zondagmiddag!! Dank je wel Geen Idee.

Groetjes van Hellen
 
 
Hellen Feest 13/jan/2017 08:57
 
We gaan er 29 januari 2017 een feestje van maken. Ik ben er bij !!
 
 
Peter en Marloes 6/sep/2016 13:45
 
Beste Bandleden,

5 jaar geleden hebben jullie op onze bruiloft gespeeld! Nu 5 jaar later was het weer een fantastisch optreden!

Groetjes Peter en Marloes
 
 
S. van de Leemkolk 1/jul/2016 14:42
 
Wat een geweldig feest hebben we gehad (25-jarige bruiloft) door het swingende optreden van de band Geen Idee. Vijf muzikanten die overduidelijk plezier hebben in met elkaar muziek maken, die goed zijn in hun vak en die de avond tot een groot succes hebben gemaakt: lekker in het oor klinkende muziek, herkenbaar, geweldig om op uit je dak te gaan, lekker tempo in nummers spelen en geweldig contact met de gasten.

Ik kan iedereen die dit bericht leest Geen Idee van harte aanbevelen. Garantie voor een geslaagde avond!
 
 
Marina@Work Marina at Work 16/okt/2015 11:43
 
Dit jaar mocht ik het evenement 'Eten op Rolletjes' naar Leusden halen. Trots was ik op de deelname van de Band "Geen Idee" uit Leusden. Al gelijk de 1e keer dat we bij de IJsbreker kwamen kijken terwijl ze daar aan het oefenen waren, voelde ik het sfeertje dat ze zouden brengen op 5 september.

En ik zat er niet naast, ze speelden heerlijke (dans)muziek met elkaar en hadden lol in wat ze brachten. Precies zoals ik al verwacht had. Bedankt mannen en dame, jullie waren top!
 
 
Hans en José 20/sep/2015 17:50
 
Op 27 augustus zijn wij getrouwd en wat hebben we een top feest gehad. De geen idee band was echt super, ze speelden top nummers en iedereen stond op de dansvloer. Nogmaals heel erg bedankt voor de TOP avond !!!!!!!
 
 
Frans Nagel Eten op Rolletjes 16/sep/2015 15:09
 
Voor ons was het de eerste keer dat we op zaterdagavond een band hadden die bijna avondvullend optrad en we hebben er geen spijt van gehad! Wat een heerlijke muziek en met wat een enthousiasme gebracht. De heerlijkste nummers kwamen voorbij en het paste precies in het sfeertje dat eten op rolletjes graag uitstraalt. Graag tot een volgende keer!
 
 
Maarten vd Steen 2/sep/2015 13:02
 
Vorige week heeft Geenidee op de bruiloft van mijn broer gespeeld. Wat een geweldige band! Erg leuke en gezellige mensen en ze hebben echt een knalfeest neergezet. Als je een beetje muziekliefhebber bent zijn ze zeker aan te raden. Qua setlist zeer divers.

Jongens heel erg bedankt voor het feestje!
 
 
Marco Snoek Omega Spa en Wellness 1/sep/2015 22:56
 
Afgelopen vrijdag een lekker feestje gebouwd bij de opening van ons nieuwe bedrijf Omega SPA en Wellness. We hadden GeenIdee wat voor band we in huis zouden halen, een volledige blind date, om het zo maar te noemen. Helemaal geen spijt van, want die gasten van GeenIdee kunnen je avond lekker vullen met covers van vroeger en nu.

Echte aanrader voor een geslaagd festijn!
 
 
Mathilde van Bentum 25/jan/2015 11:39
 
Dag Geen Idee-ers,

Een beetje een vertraagd bericht maar na mijn feestje ben ik de dag erna richting Oostenrijk gegaan. Ik ben dus niet in de gelegenheid geweest om jullie nog even te berichten. Ik heb een zeer gezellige en onvergetelijke verjaardag gehad. Jullie waren weer top en "Home" van Dotan klonk echt goed!!!! Volgens mij was de zaal en het podium voor jullie gemaakt en ik heb weer verschillende positieve reacties gehad van jong en oud. Ook zijn er weer van jullie de nodige foto's gemaakt!! Jerry en Els berichten jullie hoe hier aan te komen.

Nogmaals dank en ik hoop tot ziens!
Mathilde
 
 
Bert Verburg 1/jul/2014 22:45
 
Beste Fons en alle andere bandleden,

Afgelopen vrijdag was helemaal prima!!! Dank voor jullie meedenken en optreden! Ik heb al verschillende positieve reacties over de band gehad. Fijn dat jullie ook bereid waren om zo lang achter elkaar door te spelen. Het werd echt een feest!!

Wat niemand opviel was dat jullie je moeiteloos aanpasten aan het verloop van het programma op de avond en de andere stukjes. De sfeer was goed, iedereen deed vrolijk mee en jullie gingen ook nog lekker even door ;-) Ik ben er blij van en heb een mooi feestje gehad!!
 
 
Frank en Annelies 30/jun/2014 08:43
 
Beste bandleden

WAT EEN KNALFEEST!

Ik kan er eigenlijk niet meer van zeggen. We hebben het zo ontzettend leuk gehad! We hebben het echt als een hele grote toegevoegde waarde ervaren dat jullie de avond muzikaal hebben ondersteund. Vele familieleden en vrienden hebben complimenten over gebracht naar ons. We hopen dus echt, dat er vele zullen volgen en hebben er echt alle vertrouwen in jullie vast in de aankomende jaren nog eens terug te zien op de bruiloft van een van onze vrienden! Er moeten er nog een hele hoop trouwen!

Nadat we jullie op de site hadden gevonden zijn we bij een oefensessie geweest van jullie en we waren direct overtuigd. Toch blijft het spannend hoe een band op een trouwfeest uit zal pakken.

Ik wil jullie bedanken, voor echt alles wat jullie gedaan hebben. Het persoonlijke lied wat jullie speciaal voor ons ingestudeerd hadden, de manier hoe jullie het publiek bespeelden en jullie nuchterheid heeft er mede voor gezorgd dat we een fantastisch bruiloftsfeest hebben gehad. We zullen nog vaak terug denken aan deze gebeurtenis.

We zien jullie hopelijk snel weer terug!

Met vriendelijke groet,
Frank en Annelies Verburg
 
 
Grytsje Veltman 27/nov/2013 21:25
 
Afgelopen zaterdag vierde ik mijn 50e verjaardag en mede door het optreden van GEEN IDEE werd het een knalfeest! Ze speelden heerlijke (rock)covers waarop we weer eens ouderwets uit ons dak gingen. Prima kwaliteit en ontzettend aardige bandleden!
 
 
Diana 40-ste verjaardag 28/sep/2013 14:12
 
Lieve Geenideeband,

Op zaterdag 21 September heb ik een suprise party georganiseerd voor mijn vriend Ep, omdat hij 40 was geworden. Mede dankzij jullie band is het een geweldig feest geworden. Al onze vrienden, kennissen en familie vonden de muziek geweldig! Jullie plezier in het spelen was voor iedereen goed te zien, ik heb naderhand erg veel complimentjes gehad over mijn keuze voor jullie band. Nogmaals enorm bedankt en ik hoop jullie snel nog ergens te zien optreden!!

Groetjes Diana
 
 
Frido en Saskia 25 jarig trouwfeest 24/sep/2013 15:28
 
Wij vierden ons 25 jarig huwelijksfeest in België. Wij hadden de band Geen Idee uitgenodigd om te komen spelen. We hadden voor overnachtingen, eten en drinken gezorgd. Het was een super geslaagd feest met hele goeie muziek! Onze neef Sebastiaan mocht ook nog even een paar nummers mee spelen, die was helemaal blij, en vond dat super leuk. Wij hebben genoten! Het is zeker de moeite waard om Geen Idee voor een feest te vragen!

groetjes Frido en Saskia.
 
 
Johan en Jacqueline 23/jul/2013 09:16
 
28 Juni de huwelijksdag en geen idee wat voor band we daar voor moesten uitkiezen. Aangezien de genodigden vooral bestond uit 40 plussers op zoek naar een band met muziek uit de tijd van deze doelgroep, maar vooral onze muziek.

Na de uitnodiging even te komen luisteren was de keuze snel gemaakt. Vanuit geen idee waren we overtuigd dat Geen Idee de band was die bij ons paste. Het was een top dag met een perfecte afsluiting in samenzijn van de band. Familie van jong tot oud heeft lekker uit zijn dak kunnen gaan. Vele complimenten gehad van de aanwezigen. Ze vonden de pauzes alleen wel iets te lang duren en dat is ook een compliment ;-)

Fons en rest van de bandleden hartelijk dank voor de geslaagde afsluiting van onze mooie dag. Het was top!
 
 
Willem en Jolanda 17/jun/2013 23:12
 
Ruim drie en half jaar geleden ‘kennis gemaakt’ met “GEENIDEE” op het promotiefeest van een hele goede vriend. De band klonk lekker, meezingers en soms een eigen vertolking van muziek die lekker herkenbaar was (rock en pop van de 60-ers tot heden). Even navragen leerde dat de band bij ons ‘om de hoek’ (in Leusden) woonden. Toen al in ons achterhoofd: bij ons feest in 2013 (25-jarige huwelijk en beide 50 geworden) zijn ZIJ van de partij als het even kan. Eind vorig jaar contact gezocht, langs geweest bij een repetitie, de goede ervaringen en indrukken bevestigd gekregen en vlot heldere afspraken gemaakt.

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver en helemaal TOP. De band de vrije hand gegeven in de selectie van nummers en tussen 9-en en middernacht genoten van 3 maal 3 kwartier enthousiaste en prima muzikale entertainment. Nadat de gasten door hadden dat ze (vooral) ook zonder mij mochten dansen (ik ‘mis dat gen’), kwam alles goed los. Tijdens die avond en ook nog in mails erna van familie, vrienden en collega’s alleen maar positieve reacties over de band: “Lekker dat je zo veel nummers mee kan zingen”, “lang geleden dat ik zo lekker geswingd heb”, “goede band”, “lekkere sfeer”, “heerlijk los gegaan”. Als verrassing had onze goede vriend met de band nog even een nummer met nieuwe tekst ingestudeerd dat door de aanwezigen goed werd meegezongen (zeer gewaardeerd :-) ).

Kortom Fons, Alwin, Paul, Rene, Elsbeth en de technische man (met excuses: naam vergeten) kun (en ‘moet’) je er zeker bij hebben als je van goede live-muziek houdt. Op internet vind je ze zo (maar als je dit leest, zit je al goed) en via mail is een afspraak en het bijwonen van een repetitie zo geregeld.

Wat ons betreft: Op naar het 40-jarige trouwjubileum en voor de muziek hebben wij WEL een idee:“GEENIDEE”.
 
 
Stg.Oranjecomite Woudenberg Oranjecomite Woudenberg 23/mei/2013 15:04
 
Het Oranjecomite Woudenberg heeft niet voor niets dit jaar weer aan "Geen Idee" gevraagd om op te treden op Koninginnedag. Vorig jaar was dit al een succes, maar dit jaar werd het optreden door een betere opstelling van de horeca nog een groter succes. Tot dat de laatste toon werd gespeeld was het volop feest en werd er volop gedanst. Dit kan alleen wanneer een band goed speelt en inspeelt op het publiek.

Nogmaals hartelijk dank voor zo'n mooie afsluiten van wel een heel bijzondere Koninginnedag dit jaar.

Stichting Oranjecomite Woudenberg
 
 
Damian 6/jan/2013 10:33
 
Hoi Geenidee,

Leuk optreden gisteren bij ons in Harmelen. Goed uitgekozen sets met een mooie opbouw. Complimenten. Jammer dat ik pas aan het einde van de 1 set binnen kwam. Ook de 3 stemmige nummers kwamen goed uit de verf. Het geluid was ook goed, je kon merken dat jullie een vaste geluidsman hebben, hij wist de accenten in jullie muziek perfect uit te lichten op het juiste moment. Helaas hebben wij daar het budget niet voor. Zelf speel ik gitaar in een rockbandje, maar niet zo goed als jullie hoor. Ik hoop dat jullie snel weer terugkomen.

Groet Damian
 
 
Noud en Frida 8/nov/2012 22:58
 
Hoi bandleden van GEENIDEE,

We hebben ontzettend genoten van jullie optreden tijdens ons 12.5 jarig huwelijksfeestje. Goede nummers en uptodate maakten het feest tot een onvergetelijke dag. Sprak vandaag nog vrienden die hadden het nog over hoe gezellig dat het was en waar wij toch die band vandaan hadden, dus jullie hebben ook een pluim verdient voor jullie geweldige optreden. Daarvoor nogmaals hartelijke bedankt en tot horens!

Groet Noud en Frida uit Oploo.
 
 
Cafe het Scheepje Septembermarkt Harmelen 5/sep/2012 22:34
 
Er stromen waanzinnige reacties binnen over de band "GEEN IDEE" super super goed optreden. Wat een band zijn jullie, helemaal TOP. Geweldige muziek een mix voor jong en oud. Heel Harmelen heeft het enorm naar zijn zin gehad. Je hoort alleen maar jongens jongens wat een band. Ik denk dat wij "GEEN IDEE" vaker gaan zien in Harmelen. Bedankt voor een mooie dag waar heel Harmelen van heeft genoten.

Ahoy, de kapitein van Cafe Scheepje
 
 
Koen Dorpsdag Hooglanderveen 1/jul/2012 12:17
 
Gisteren 30-6 heeft GeenIdee opgetreden op de dorpsdag Hooglanderveen. Heerlijk weer, leuke mensen en een heerlijke band. Gewoon lekkere muziek om te dansen, of in mijn geval, bij te ouwe hoeren! Bedankt en wellicht tot ziens!
 
 
Stg.Oranjecomite Woudenberg Oranjecomite Woudenberg 24/jun/2012 15:34
 
Met heel veel plezier heeft het Oranjecomite Woudenberg en gasten geluisterd naar jullie optreden. Ondanks, door onverwachtse logistieke problemen waardoor tussen het podium en de bar teveel ruimte was onstaan en hierdoor het publiek alleen bij de bar bleef staan, bleven jullie enthousiast. Daarvoor heel veel complimenten van onze kant.

De nummers die jullie speelden waren afwisselend en ook goed op het publiek afgestemd. Tijdens jullie optreden heb ik, bestuurslid, onder het publiek gevraagd wat zij van jullie vonden. En dit was alleen maar heel positief. We zullen jullie zeker aanraden bij iedereen die een band zoekt. Wij wensen jullie verder veel succes en wie weet .... wellicht nog eens terug in Woudenberg met een betere logistieke oplossing.

Nogmaals nog hartelijk dank!

Met vriendelijke groeten,
Yvonne de Kruif
Stg.Oranjecomite Woudenberg
 
 
Gert en Rowena 2/jun/2012 22:30
 
Hey Geen Idee-ers,

Wij hebben een geweldig huwelijksfeest gehad, mede dankzij jullie geweldige optreden. Wij hebben ook van de gasten positieve reacties gehad over jullie! Hartstikke bedankt!

Vriendelijke groet,
Gert en Rowena
 
 
Lotte en Kick   14/mei/2012 05:46
 
Hoi GEENIDEE,

Jullie waren echt fantastisch afgelopen zaterdag! 'Lifening' van Snow Patrol was een geweldig openingsnummer, hebben we allebei erg van genoten. Jullie waren echt de perfecte sfeermaker op ons huwelijksfeest. Heel veel gasten hebben ons verteld dat ze jullie zo'n leuke band vonden, en vroegen ons hoe we jullie gevonden hadden.

Straks stappen we lekker op het vliegtuig en gaan we nog even lekker in de zon nagenieten van een fantastische dag.

Nogmaals heel erg bedankt!

Groeten,
Lotte en Kick
 
 
Koen 5/mei/2012 15:14
 
Bewapend met de kritische luisteraars dochterlief en zoonlief ben ik op koninginnedag naar de band GeenIdee wezen kijken in Woudenberg. Pleintje, podium, muziek en drinkende mensen. Jammer voor de band, en eigenlijk iedereen, was dat het terras (sta tafels) veel te ver van het podium stonden waardoor er een te groot gat was tussen band en publiek.

Enthousiaste band, klonk lekker en vooral leuk dat er totaal verschillende muziek gespeeld wordt. Kings of Leon, Blues Brothers, The Police, Snow Patrol. In totaal ongeveer drie kwartier gezien en ik heb genoten!
 
 
Werner en Sanne 10/apr/2012 17:22
 
Afgelopen zaterdag 07-04-2012 hebben wij jullie zien spelen op de bruiloft van Danny en Susan. In 1 woord het was geweldig! We hopen jullie nog vaker te horen.

Groet Werner en Sanne
 
 
Danny en Susan 10/apr/2012 09:39
 
Heel erg bedankt Geen Idee-ers,

Wij hebben zaterdag echt genoten van jullie. Krijg alleen maar lovende woorden van de familie en vrienden te horen. Super blij zijn wij dat jullie op ons huwelijksfeest hebben gespeeld. Jullie hebben er een super geslaagd feest van gemaakt... Heel erg bedankt!

Groetjes Danny en Susan
 
 
Els en Jerry 20/mrt/2012 12:27
 
Afgelopen zaterdag 17 maart 2012 zijn onze oren verwend door deze zeer swingende, gevarieerd nostalgisch en zeer enthousiaste band. Voor ons is duidelijk dat als we nog eens een feestje willen bouwen,we jullie als eerste zullen benaderen. Dank jullie en tot ooit.
 
 
Dick en Mathilde 20/mrt/2012 11:21
 
Dag Geenidee-ers,

Zoals al duidelijk was was de verassing erg groot dat jullie op het verjaardagsfeest van Dick speelde. We hebben erg veel positieve reakties gehad van jong tot oud in de leeftijd van 12 tot 75. We kunnen jullie dan ook aan iedereen en op ieder feestje aanbevelen. Jullie zijn echt sfeermakers en super goed !!!

Heel erg bedankt voor de geslaagde avond en wie weet zien we jullie snel
weer op een volgend feestje!!!

Groeten Dick en Mathilde
 
 
Jolanda Landman 4/feb/2012 10:24
 
Hallo GEENIDEE-ers,

Super bedankt! Jullie hebben geweldig gespeeld op het feest ter eren van mijn 50ste verjaardag. Ik heb de afgelopen week veel positieve reacties gehad van familie en vrienden. Het was een top feest met een top band. Met een repertoire dat voor jong en oud passend is. Op mijn feest waren mensen tussen de 10 en 75 jaar en ze waren allemaal enthousiast over de band. Jullie spelen goed, zijn goed op elkaar ingespeeld, zijn vriendelijk en kunnen een goede sfeer neer zetten.

Dus mensen ben je opzoek naar een goede band en wil je ook wel eens wat anders dan Frans Bauer dan kan ik je deze band aanraden. Het is een TOP band. Ik kijk uit naar een volgend feest met de GEENIDEE-ers!

Nogmaals bedankt,
Jolanda Landman
 
 
Mathilde 28/jan/2012 01:37
 
Goedenavond, (nacht)

Net terug van een feestje van mijn vriendin Jolanda in Amersfoort waar jullie speelde en waar wij een geweldig leuke avond hebben gehad. Bedankt hiervoor!!

Graag hoor ik van jullie of jullie in de gelegenheid zijn om op een zelfde
soort feestje een soort gelijk repertoir te spelen.

Ik hoor graag van jullie!

Groeten Mathilde
 
 
Yvonne de Kruif 23/jan/2012 15:44
 
Nog van harte gefeliciteerd met jullie 15 jarig bestaan!!! Vorige week zondag ben ik met een mede bestuurder van het Oranjecomite geweest en we hebben genoten van deze leuke middag. We kijken nu al uit naar een leuk optreden van jullie op Koninginnedag.

Groetjes Yvonne de Kruif
Secretariaat Stg.Oranjecomite Woudenberg
 
 
Conny en Cor 15/jan/2012 21:40
 
Het was super goed en gezellig vanmiddag in de IJsbreker. Ga zo door en op naar de 20 jaar!
 
 
Hellen 15/jan/2012 20:04
 
GEFELICITEERD met het 15 jarig bestaan van jullie band!! En wat voor een band. Ik heb jullie vandaag voor het eerst zien/horen spelen en het was G E W E L D I G. Was samen met mijn "oude" schoolvriendin Karin. Ik had Elsbeth en Fons dertig jaar niet gezien maar wat was het leuk allemaal. Bedankt ik heb echt genoten!

Lieve groet van Hellen
 
 
Vos 15/jan/2012 18:52
 
Beste Bandleden,

Vanmiddag jullie optreden in de IJsbreker gehoord. Bedankt voor de leuke middag!

Valentino (6 jaar) zei: "dit is de eerste band die ik ooit in mijn hele leven heb gehoord en het is direct de beste!"

fam. Vos
 
 
Korstiaan & Christel Versteeg 11/dec/2011 19:45
 
Hallo bandleden van Geenidee,

Jullie hebben super gespeeld op ons 12,5 jr bruiloftfeest in kasteel De Schaffelaar in Barneveld. Hebben genoten en veel leuke en goede reacties gehad over de band en de locatie. Op naar de 25 en we weten waar we naar toe moeten! Bedankt voor alles!

Korstiaan & Christel Versteeg
 
 
Wim en Carola Overduin 8/nov/2011 22:23
 
Hallo Geenidee'ers,

Ons 25 jarig bruiloftsfeestje was top. Net zoals wij waren onze gasten zeer enthousiast en vol lof over jullie optreden. Jullie hebben gezorgd voor een geweldige sfeer. In een woord GEWELDIG!

Wij weten wel wie we willen boeken op een volgend feestje. Dank jullie wel, wij kijken terug op een zeer geslaagd feest.

Groeten,
Wim en Carola
 
 
Hans en Gertie Top Band! 24/aug/2011 13:36
 
Hallo GEENIDEE-ers,

Afgelopen zaterdag 20 augustus hebben wij kunnen genieten van het geweldige optreden van GEENIDEE. Op ons 25 jarige huwelijksfeest, waarbij de leeftijd varieerde van 13 tot 75 jaar, was iedereen dol enthousiast over deze band. In één woord PERFEKT!

Het was een geweldige avond en zeker mede dankzij jullie optreden. Alleen maar lof over de band, we zijn er dan ook super blij mee dat we voor jullie gekozen hebben.

Heel veel groetjes en wie weet tot een volgende keer,
Hans, Gertie, Joris, Freek en Silke Verberk
 
 
Joris Verberk 24/aug/2011 09:31
 
Hee afgelopen zaterdag hebben jullie top gespeeld! Van het einde kan ik me niet veel meer herrineren, maar wat ik nog weet was heel goed! En nog bedankt dat we jullie materiaal mochten gebruiken.

groetjes joris
 
 
Peter en Marloes Bruiloft Peter & Marloes 26/jul/2011 12:31
 
Beste Bandleden,

Soms blijkt GEENIDEE het beste idee te zijn!!! Mede dankzij jullie hebben we een fantastische bruiloft gehad. Over 5 jaar weer???

Groetjes Peter & Marloes
 
 
Monique Wijnen 6/jul/2011 22:27
 
Haa bandleden van Geen Idee!

Top Idee van Marloes en Peter om jullie op hun bruiloft te laten spelen. Wat een feestje hebben jullie er van gemaakt. Genieten was het! Hartstikke bedankt! Blijf nog lang zo een leuke muziek maken... Misschien tot ooit!

Groetjes, Monique.
 
 
Wim en Carola 8/jun/2011 22:04
 
Beste GEENIDEE,

We hebben afgelopen vrijdag even naar jullie staan luisteren tijdens Proef Amersfoort en waren gelijk enthousiast! Dus wat ons betreft gaan jullie ons feest tot een succes maken. Hopelijk kunnen jullie in november.

Met vriendelijke groet,
Wim en Carola
 
 
V Twin Bikers V Twin Bikers 31/mei/2011 00:04
 
Beste band Geen Idee,

Wij van de motorclub V-Twin Bikers willen jullie nog bedanken voor het grandiose optreden afgelopen zondag 29 mei te Sint Willebrord. Het was helemaal super! Heel veel goede reacties van iedereen ook een hele mooie dag gehad. Toppie. Ook de juiste muziek voor ons we raden iedereen aan: Geen Idee is toch een goed idee. Nogmaals Fons bedankt en de band ook super bedankt tot ziens en horens!
 
 
Anne en Edward The Lion 05/mei/2011 16:47
 
Wij hebben voor jullie het geluid verzorgd in Hollandscheveld tijdens Koniginnedag. We vonden de samenwerking met jullie heel plezierig. De muziek tja, weinig aan toe te voegen: TOP! We hebben er erg van genoten. Tot een volgende keer!

Groeten Anne en Edward
 
 
Karen Cappendijck Aktiviteitencommissie "'t Oekie" 04/mei/2011 22:52
 
Wij vonden het een geslaagde Koninginnedag! Jammer dat het publiek wat op afstand bleef, maar er werd genoten van de muziek! Wellicht tot een volgende keer.

met vriendelijke groet,
Karen Cappendijck
 
 
Saskia RCN Zeewolde 25/apr/2011 15:12
 
We hebben een geslaagde opening van het seizoen gehad, dankzij GEENIDEE! Ondanks een incident en de lage opkomst, hebben jullie er met al jullie enthousiasme een leuk feest van gemaakt. Goede muziek, goede band. Helemaal top dus!

Heel veel succes en plezier in de toekomst.
Groetjes Saskia
 
 
Ragna en Jeroen 18/dec/2010 10:21
 
Hoi hoi,

Treden jullie binnenkort een keer nog openbaar op? Het lijkt me leuk om jullie bij een optreden weer een keertje te komen zien en horen. Even gezellig avondje weg en back to memory. Nu 1,5 jaar na onze bruiloft is het nog steeds nagenieten en hebben we regelmatig de nummers opstaan die jullie toen speelden. Ik ben benieuwd.

Groetjes Ragna en Jeroen (en inmiddels met Torsten)
 
 
Jelle Bakker ATAK 13/okt/2010 09:01
 
Hallo GEENIDEE!

Afgelopen vrijdag, 8 oktober, speelden jullie op het eindfeest van onze personeelsvereniging van de DMO Enschede. Mijn mede-organiserende collega's en ik zijn naderhand bedolven onder de complimenten voor de muziek! Waar hebben jullie die band opgeduikeld? Wat een lekkere muziek speelden die lui! We hebben heerlijk kunnen dansen! Het swingde de pan uit!

Dat soort dingen dus. Conclusie: voor ons was GEENIDEE een voltreffer! Ik hoop dat dat nog voor vele anderen ook gaat gelden.

Hartelijke groeten en hopelijk tot ziens/tot horens,

Jelle Bakker,
Enschede.
 
 
Koen en Hilde 5/okt/2010 10:00
 
Beste GeenIdee,

Na een fantastische middag was het tijd voor ons huwelijksfeest op vrijdagavond 1 oktober. Enige tijd geleden hadden we al besloten dat GeenIdee de muziek ging verzorgen. Wat een doorslaand succes! Leuke, voor iedereen, toegankelijke muziek en alles goed georganiseerd. En dat vonden niet alleen wij, maar vele vrienden en familie die ons er spontaan op aanspraken. De voetjes gingen al snel van de vloer en zelfs die van ons (en hoe), hetgeen zeker niet vanzelfsprekend is ;)

Nogmaals complimenten aan jullie allen, veel succes en hopelijk een keer tot ziens!

Groeten,
Hilde & Koen
 
 
Ferry & Irene Boon Bruiloft met "Geen Idee" 21/sep/2010 18:30
 
Hallo bezoeker van het gastenboek,

Op 27 augustus jl. zijn wij getrouwd en om ons huwelijksfeest een groot succes te laten worden hebben wij de band "Geen Idee" ingehuurd. Dit was absoluut Geen slecht Idee!! We hebben een enorm feest gehad met vele gasten op de dansvloer. Het geluid was perfect (zuiver en niet te hard) en het repertoire conform afspraak. De dagen na onze bruiloft hebben we hele leuke reacties gehad. Het feest was top! De band was super! We hebben een aantal dagen nodig gehad om bij te komen! Mochten jullie een leuk feestje willen: Geen Idee kan er zeker aan bijdragen!

Ferry & Irene Boon
 
 
Hans & Marlie 19/sep/2010 21:00
 
Beste mensen,

Wat hebben jullie geweldig voor ons gespeeld afgelopen vrijdag! Natuurlijk kon onze dag al niet kapot, maar jullie hebben hem nog beter gemaakt. Konden alleen maar dromen dat er zoveel mensen de voetjes van de vloer kregen!!

Nogmaals bedankt,
Hans & Marlie
 
 
Jules Watermusic 15/sep/2010 17:15
 
Vrijdag 27 augustus heeft GeenIdee gespeeld in de Watermusic te Enkhuizen ter gelegenheid van het huwelijk van Ferry en Irene.

Als een van de twee ceremoniemeesters kan ik berichten dat het feest zeer geslaagd was en dat deze band hier zeker een positieve bijdrage aan heeft geleverd. Gedurende de avond hebben zij zowel Nederlandstalige als Engelstalige covers ten gehore gebracht. Ze staan open voor verzoeken en zijn erg aardig!

Groet Jules
 
 
Roy en Gerjanne Brasserie de Bosrand 12/sep/2010 12:55
 
Hallo Geen Idee,

Jullie hebben op ons feest op 10 sept gespeeld. En we hebben er maar 1 woord voor SUPER..!! We hebben genoten van onze avond. Heel erg bedankt... Het was een zeer geslaagde avond!!

Groetjes Roy en Gerjanne
 
 
Stephan en Saskia De Middenstip 22/aug/2010 12:16
 
Hallo Geenideers,

Wij hebben eergisteravond genoten van jullie muziek op ons trouwfeest. We zijn veel op de dansvloer geweest. De avond vloog voorbij. We hadden nog wel een paar uurtjes langer door willen gaan. Een groot succes. Bedankt voor de geweldige avond!

Groeten van Stephan en Saskia
 
 
Ron en Jolande Cafe de Noot 16/mei/2010 16:06
 
Hallo GeenIdeeers !

Mede dankzij jullie fantastisch optreden een TOP avond gehad op zo 9 mei j.l. Had totdat ik in cafe de Noot kwam GEEN IDEE dat er een band kwam. De gevleugelde woorden, als ik begon te vissen, naar de aanloop van mijn 50ste verjaardag waren steevast : GEEN IDEE! Lekkere muziek, ook goed aangevoeld wat men wilde horen. Heb me letterlijk een blaar gedanst!

Nogmaals bedankt!
Jolande
 
 
Oranjeteam Hekendorp Oranjeteam Hekendorp 2/mei/2010 16:33
 
Alvast even een berichtje uit Hekendorp, de foto's zijn nog in ontwikkeling:-). 30 april 2010, het weer was aanvankelijk niet best, maar tijdens de baggerrace knapte het al snel op. En toen GEENIDEE bij ons de eerste snaar aansloeg op het buitenpodium (alles is liefde!) kon het niet meer stuk! Een warme zon en dito klanken verspreidden zich over het dorp. Heerlijk BBQ'en tijdens het spelen. Het repertoire is helemaal OK voor dit gemengde publiek. Jong en oud heeft van jullie genoten! En zo als ik gezien en begrepen heb, was dat voor Fons, Elsbeth, Reijn, Alwin en sorry even de invaldrummer kwijt ...helemaal hetzelfde. Volgende keer mogen jullie wat eerder eten :o). Jongens, het was minstens voor herhaling vatbaar, we houden contact.

Groet Marco Muller,
Oranjevereniging Hekendorp
 
 
Jeroen en Annemieke Grand Cafe Gooiland 14/mrt/2010 13:01
 
Op 26 februari 2010 was het dan zover, wij stapten in het huwelijksbootje. Het is een onvergetelijke dag geworden met het feest en optreden van GEENIDEE als hoogtepunt!

De band speelde geweldig en wist al snel de mensen te verleiden tot een dansje en het werd een super gezellige en swingende avond. Wij willen de band nogmaals bedanken voor het geweldige optreden en voor de mogelijkheid die een vriend van ons kreeg om een liedje voor ons te spelen op de apparatuur van de band.Nu, bijna twee weken later, krijgen we nog altijd complimenten van familie en vrienden over de ontzettend leuke band. En iedereen schiet altijd weer in een lach als ze vragen hoe de band heette: GEEN IDEE! Hopelijk blijven jullie nog velen jaren muziek maken en zien we jullie nog eens terug op een volgend feest.

Groeten, Jeroen en Annemieke
 
 
Jaap en Remco StayOK Bunnik 10/mrt/2010 17:10
 
Op 6 maart 2010 hebben wij onze 40e verjaardag groots gevierd in Rhijnauwen te Bunnik, en die avond zal ons nog lang bijblijven!

Alles d'r op en d'r aan: veel mensen, goeie lokatie, overnachtings mogelijkheid voor iedereen en natuurlijk ... een band! Het was een geweldige avond, en dat kwam vooral ook door GEENIDEE. Ze zorgden met lekkere muziek voor een fantastische sfeer waarbij op het eind het dak er (bijna) af ging. Heerlijk! We hadden de band met zorg uitgezocht, op basis van repertoire en samenstelling, en ze hebben onze verwachtingen meer dan waargemaakt. GEENIDEE bedankt, en we zullen over 10 jaar zeker weer aan jullie denken. Mochten jullie dan niet meer spelen dan zullen we op zijn minst denken "Hopelijk is deze band net zo goed als die bij onze 40e verjaardag ..." !

Jaap en Remco

Enne ... nogmaals bedankt voor een geweldige avond!!
 
 
Rosanne en Dian Het Nieuwe Eemland 4/feb/2010 11:22
 
Op 20 januari hebben wij in samenwerking met de GeenIdee band een benefietconcert georganiseerd ten goede van Pink Ribbon. Het is een ontzettend leuke avond geworden, met als eindresultaat een bedrag van 466 euro. Wij willen jullie daar erg voor bedanken. Alle mensen waren erg over jullie te spreken en vonden het erg leuk!

Bedankt!

Rosanne Maas en Dian van Elst
 
 
Rene en Kimberly De Kleine Engel 4/dec/2009 17:59
 
Wij hebben 13 november enorm genoten van jullie optreden op onze bruiloft! Paste perfect bij de sfeer. Achteraf hebben we ook alleen maar positieve reacties van onze gasten gehad. Echt een top avond en zonder de band was dat niet gelukt.
 
 
Tom en Truce De Verbeelding 11/nov/2009 21:00
 
Beste Geen-ideers,

6 November 2009 was een bijzondere datum voor mij: met de succesvolle openbare verdediging van mijn proefschrift werd ik doctor. Maar 7 november werd minstens zo bijzonder: het feest in Oosterhout (N-Br) waarbij Geenidee optrad. Heerlijk swingen met de band! Werkelijk alle gasten vonden het heel bijzonder. Ook de enkelingen die geen dansbenen hadden bewogen mee met de herkenbare Gouwe- ouwen of de Eigentijdse songs. Helemaal perfect dat jullie op mijn verzoek een lied van Adele instudeerden en (met mij) ten gehore brachten. Kortom: bewogen muziek door bewogen muzikanten! Perfect, en niemand had iets aan te merken.

Bedankt A, R, E, R en F! Een uniek feest voor een unieke gelegenheid. Mede geslaagd dankzij jullie!
Tom en Truce
 
 
Tanja, Mirjam en Anca Géén idee, 'n heel goed idee!!!!! 15/okt/2009 15:24
 
Beste ideeërs,

Wat een heerlijke avond afgelopen zaterdag 10 oktober met zo'n knalband als die van jullie. We hebben het zeer naar ons zin gehad en ook van iedereen die op ons feest is geweest alleen maar complimenten voor de band!!! We gaan dan wel er voor zorgen dat we een grotere zaal kunnen boeken dan kunnen jullie tenminste voluit gaan. Wat een geweldige nummers en wat een dijk van een stem Fons, helemaal goed om ff uit je dak te gaan. Jong en oud hebben echt van jullie genoten.

Wij gaan nu op naar de 50 (pfff... ik zit nog wel in de ontkenningsfase hoor!!), maar als we dan weer zo'n feest hebben dan zijn jullie er zeker weer bij.

Oh ja en bedankt voor de toegiften helemaal super!!

Tanja, Mirjam en Anca uit Heemskerk
 
 
Wilbert en Marie-Antoinette De Gouden Leeuw 23/sep/2009 12:24
 
Beste GEENIDEE-ers,

Met veel plezier kijken wij terug op een zeer gezellige feestavond in De Gouden Leeuw, niet in de laatste plaats door jullie aanwezigheid. Professioneel, innemend, flexibel.... zomaar wat woorden die op jullie van toepassing zijn. Met een uitgebreid repertoire dat zelfs tot crowdsurfen kan leiden :-)

BEDANKT!!!

Wilbert & Marie-Antoinette

PS: Alles is Liefde hoeft na 19-09-2009 voorlopig niet meer geoefend te worden...
 
 
Wendy Dorst De Gouden Leeuw 21/sep/2009 21:36
 
Hallo!

Het was een erg leuk feest afgelopen zaterdag, mede door jullie geweldige optreden! Volgens mij heeft iedereen zowat op de dansvloer staan swingen door de afwisselende nummers door jullie perfect gespeeld en enthousiaste band leden van 'Geen Idee'!
 
 
Eric Moerkerk De Gouden Leeuw 20/sep/2009 18:58
 
Beste mannen en vrouw van de Band Geen Idee

Ik wil jullie bij deze hartelijk bedanken voor een zeer geslaagde avond gisteren 19/9. Jullie flexibele omgang en dat we ook gebruik konden maken van jullie installatie maakte deze avond tot een super avond!! Ook namens het bruidspraar Wilbert en Marie wil ik jullie bedanken.

Groeten
Eric Moerkerk
 
 
Henk & Cindy Orangerie Ruurlo 6/sep/2009 21:46
 
Hoi GEEN IDEE!

Nu dan ook een berichtje van ons. 22 augustus hebben jullie gespeeld op ons huwelijksfeest... en het was in 1 woord geweldig! Niet alleen wij vonden het geweldig, maar we hebben inmiddels van heel veel mensen gehoord dat jullie helemaal TOP waren. Kunnen we jullie vast boeken voor ons 12,5-jarig huwelijksfeest ;-).

Enneh... Nu of Nooit van de Trockener Kecks... was helemaal SUPER! Als start van de feestavond, als afsluiter, en ook de variant die onze vrienden hadden gemaakt. Met jullie begeleiding was het helemaal perfect. Leuk dat jullie daaraan mee wilden werken!

We hebben nog een leuke foto van Fons met Yari (zoontje), die vol bewondering naar jullie staat te kijken... die zullen we even per mail sturen.

Groeten, Henk & Cindy
 
 
Cor & Renske Eethuis Hertog Jan 30/aug/2009 18:44
 
Beste luitjes van GEEN IDEE,

Wij vonden dat jullie super speelden op onze bruiloft 28/8 in de Hertog Jan!
Hartstikke bedankt voor jullie aanwezigheid!

Groeten, Cor en Renske :)
 
 
Julian Kreuk Orangerie Ruurlo 25/aug/2009 21:35
 
Zaterdag 22 augustus 2009 hebben wij GEENIDEE meegemaakt op een bruiloft in Ruurlo.

We hebben erg van de band genoten. Prima covers met goed dansbare muziek. Goed om te zien dan ook dat de dansvloer (na een voorzichtig eerste uurtje) continu volbezet was. Voor mij als ceremoniemeester ook prettig dat de band op tijd aanwezig was, relaxed was en flexibel inspeelde op spontane ideeen in het programma. TOP en BEDANKT!
 
 
Jeannet 25/aug/2009 09:46
 
Ontzettend bedankt voor jullie geweldig optreden afgelopen zaterdag 22/8 op de bruiloft van onze vrienden! Een goede swingende band op zo'n avond is zo belangrijk en dat zijn jullie zonder twijfel!

Enne... nog bedankt dat jullie ons muzikaal hebben willen begeleiden bij ons lied voor het bruidspaar!

Groetjes,
Jeannet
 
 
Sandra Wiedepop 2009 10/aug/2009 11:20
 
Hoe was het op 't Gieterse Water??
 
 
Ragna en Jeroen 1/aug/2009 13:48
 
Hoi GEENIDEE,

Wat zijn jullie een topband!!!!! Wij zijn nu, na bijna een maand enigszins met beide benen weer op de grond beland, maar zweven dankzij de foto's en verhalen van heel veel mensen nog wel ergens rond en genieten nog volop na van onze bruiloft.

Wij vonden het een prachtfeest en mede dankzij jullie was het een groot succes, oprecht was het de mooiste dag van ons leven. Wij krijgen van iedereen nog complimenten over jullie. Jullie hebben iedereen behoorlijk uitgeput. Ondanks het prachtige weer, waardoor het terras lokte, wisten jullie iedereen te verleiden naar binnen te komen en volledig uit hun dak te gaan op de dansvloer. Nogmaals bedankt!

Groetjes Ragna en Jeroen

PS: bedankt voor de foto's als jullie nog meer foto's hebben ontvangen wij die heel graag, ook daarop straalt weer al het plezier uit dat we hebben gehad.
 
 
Laila Mullens 8/jul/2009 13:40
 
Hey Geenidee,

Ik ben hartstikke fan van jullie, vooral van mijn vroegere meester Rene! Ik wens jullie veel suc6 en geniet er van XD!

Groetjes: jullie grootste fan Laila (ook wel lai :P)
 
 
Tianne van Woudenberg ODIK 7/jun/2009 22:27
 
Beste GEENIDEE-ers,

Jullie hebben onze jubileum-feest-week op een geweldige manier helpen afsluiten! Jullie spelen hele afwisselende muziek met een hoog dansgehalte! Het was FEEST! Ook van meerdere niet-dansers (maar wel grote muziekliefhebbers) hoorde ik dat ze jullie erg goed vonden! Kortom, we zien jullie vast nog eens terug bij ODIK in Barneveld!

Veel groet,
Tianne
 
 
Lennart 3/jun/2009 12:54
 
Beste bandleden van GEENIDEE,

Nogmaals bedankt voor het optreden op Koninginnedag in Wageningen. We hebben met z'n allen erg genoten!
 
 
Mark Kocks MHCL Veteranen 1/jun/2009 10:48
 
Beste GEENIDEE bandleden,

Het was een super leuk feestje afgelopen zaterdag met een hele goede bijdrage van jullie kant !!!! Dank !!!!!! Volgend jaar zal het toernooi zeker weer een vervolg krijgen en we hopen dan eventueel wederom weer een beroep op jullie te mogen doen.

Hierbijnog wat foto's van jullie spetterende optreden!

Marc Kocks
 
 
Anna Studentenvereniging SSR-W 29/mei/2009 10:54
 
Beste bandleden van Geen Idee,

Bedankt voor het mooie optreden dat jullie verzorgd hebben op het Oranjebal op Koninginnedag op SSR-W. Met jullie swingende muziek wisten jullie net dat beetje extra aan de avond toe te voegen. Super!

Groet, Anna
 
 
Chris en Evelien 17/mei/2009 12:08
 
Hallo bandleden van Geen Idee!

We waren jullie niet vergeten hoor! Hoe kunnen we zo'n spetterend optreden van jullie nu vergeten?!

Chris zijn 50e verjaardag op 21 maart was een hele leuke dag en voor ons, geliefden, vrienden en familie ook een uitgelezen moment om deze jonge vijftiger eens goed in de maling te kunnen nemen. Ik had, als organisator van het feestje bedacht dat 50 worden een mooi moment is voor het inhuren van een band. Ik wist niet meer van jullie dan wat er op jullie leuke website staat. In goed overleg met jullie hebben we onze wensen naast jullie repertoire gelegd en dat kwam goed! Binnen de kortste keren was het duidelijk, de vonken spatten er af bij jullie!!!! Lekker swingen, meezingen, muzikaal zit het geramd en de sfeer zat er direct in! Dat jullie op mijn verzoek ook nog een speciale song voor Chris hebben ingestudeerd van Neil Young was echt helemaal te gek!

Kortom, fantastische avond mede dank zij jullie! Iedereen heeft het er nog steeds over, een aanrader!

Groetjes, Chris en Evelien
 
 
Eric Janssen Sodexo bedrijfscatering 29/jan/2009 10:05
 
Op dinsdag 27 januari 2009 heeft de band Geen Idee de muziek verzorgd op een Nieuwjaarsbijeenkomst. Hierbij waren 550 Sodexo medewerkers aanwezig. De aanwezigen hebben genoten van de muziek, het enthousiasme en de sfeer die de band achterliet. Dank voor een fantastische avond, namens 550 collega's!
 
 
Herman 17/dec/2008 23:19
 
Beste bandleden van Geen Idee

Tot ieders verbazing van afgelopen zaterdag (13 december 2008 in de IJsbreker waaraan jullie meededen met nog drie andere bands) wil ik jullie nog even bedanken voor jullie enorme leuke en professionele optreden waarmee jullie de avond hebben afgesloten. Die meer dan tien jaren ervaring spatte er gewoon vanaf. Gewoon super!

Ik wens jullie verder heel veel succes en veeeeeel speelplezier met jullie band in 2009 en natuurlijk veel optredens!

Hele fijne feestdagen jullie toegewenst en een gelukkig 2009.

Wij gaan elkaar vast wel weer eens zien.
Muzikale groetjes Herman
 
 
Astrid Oolbekkink 12/dec/2008 23:21
 
Beste bandleden,

Afgelopen zaterdag (6 december) hebben jullie opgetreden ter ere van mijn 50ste verjaardag. Het was een hele geslaagde avond en de sfeer zat er goed in mede door GEEN IDEE! Ik had de avond van mijn leven vooral toen er door jullie nummers van David Bowie speciaal voor mij gespeeld werden. Ik kan een ieder aanraden als ze nog een band zoeken bij GEEN IDEE voor een swingend feest aan het juiste adres zijn!

Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens.

Groetjes Astrid
 
 
Loes Foppen 9/dec/2008 21:15
 
Afgelopen zaterdag speelden jullie op het verjaardagsfeest van mijn zus Astrid. Ik hoorde net van mijn broer dat jullie een gastenboek hebben, en daar wil ik even in schrijven dat ik jullie een erg leuke band vond. Aardige mensen en muziek waar je lekker op kunt dansen. Ik vond het een supergezellige avond en de sfeer zat er goed in! Hoop dat jullie nog voor veel van dit soort activiteiten geboekt worden.

Groetjes van Loes
 
 
René Oolbekkink 8/dec/2008 20:45
 
Erg swingend!

Zaterdag 6 december hebben jullie opgetreden bij het feest van mijn zuster ter ere van haar 50e verjaardag. Ik (en velen met mij) heb echt genoten van jullie knallende optreden. Geen idee wat ik moest verwachten, maar het was lekker spetterend. Ook erg leuk dat jullie hebben meegedacht met onze stukjes en dat ik even op jullie keyboard mocht rammelen.

Kortom: ik vond het een zeer geslaagd feest en ik hoop tot gauw ziens!

Met hartelijke groeten,
René Oolbekkink
 
 
Herman Blue Haze 3/dec/2008 15:19
 
Hierbij willen wij van de band www.bluehaze.nl jullie, zaterdag 13 december succes toe wensen met jullie optreden die avond. Wij gaan jullie zien op 13 december!

Muzikale groet, Herman
 
 
Jos Lagarde 24/sep/2008 14:39
 
Hallo luitjes,

13 september 2008 was voor mij een dag om niet snel te vergeten. In de gezellige "Kat in de Wilg" in Oud Alblas heb ik genoten van mijn 50 feestje. En complimenten aan jullie!! Ik en vele van mijn gasten hebben genoten van jullie optreden.

Bedankt en succes verder,
Jos Lagarde
 
 
Hans en Arianne 20/sep/2008 14:01
 
Beste GEENIDEE,

Bij deze een vertraagde maar welgemeende dank voor het spelen op onze bruiloft ruim een jaar geleden (17-08). Onze excuses voor het uitblijven van een reactie. Het is er gewoon bij ingeschoten na het verhuizen naar het buitenland en het e-mailen van tal van vrienden en familie. De rest van de gasten heeft de kaartjes ook pas laat gekregen, i.v.m. de drukte van mijn promotie en het schrijven van mijn proefschrift.

Ondanks dat genieten wij nog steeds na van onze dag, het lijkt veel korter geleden, en natuurlijk niet in de minste plaats van het knalfeest dat wij voor een groot deel te danken hebben aan jullie geweldige spel. Wij zijn erg blij dat we voor jullie hadden gekozen. Het was perfect zo. Als we het over zouden doen, en dat zouden we wel willen, dan zouden we het precies weer zo doen: het was geweldig!

Veel succes en veel plezier met jullie verdere optredens!

Met vriendelijke groet,
Hans en Arianne, Oslo/Noorwegen
 
 
Rita & Toon 13/sep/2008 20:19
 
Hé bandleden van GEEN IDEE!

Wij zijn hartstikke blij en trots dat jullie vorige week op ons 25jarig huwelijksfeest hebben gespeeld. Na een paar biertjes ging 't fantastisch los. Wat een fantastische feestmuziek spelen jullie! Ook vanuit Brabant kregen we complimenten over de muziek. Nogmaals dank en wij maken reclame voor deze band!

Groet Toon & Rita
 
 
Charles Verhoef 12/mrt/2008 10:09
 
WAT EEN BAND!

Zaterdag 8 maart vierde ik mijn 50ste verjaardag. In een prachtige oud kerkje dat ook afgehuurd kan worden voor feesten. Geen Idee trad op en eerlijk gezegd was ik een beetje zenuwachtig of ik wel de goede band had ingehuurd voor een swingend feest. Want dat moest het worden. Maar nadat Geen Idee een paar echt swingende nummers ten gehore bracht was de dansvloer vol en bleef vol tot het einde van het feest! Mijn twijfels waren als sneeuw voor de zon verdwenen. Veel vrienden gaven me complimenten over de band. Ik heb dankzij mijn vrienden en dankzij Geen Idee een geweldige avond gehad. Bedankt. Jongens en meiden: tot mijn 60ste!

Charles Verhoef
 
 
Anouk van Croesdijk 5/feb/2008 18:48
 
Hallo,

De groetjes van de familie van Croesdijk! (Lange tijd geleden, uit Italië; Baan, Henny, Benno &
Anouk)
Gaat alles goed met de familie van Gameren?

x Anouk
 
 
Fans 19/dec/2007 16:45
 
Hoi, wij vinden jullie echt super gaaf!! Wij hebben jullie een paar keer gezien, onder andere bij het vijferfeest in Nieuwland en we vinden het echt te gek! Ga zo door!

Toppers!

kussss jullie fans
 
 
Isabelle Vijverfeest Nieuwland 12/sep/2007 21:01
 
Hallo Kanjers,

Vijverfeest Nieuwland op 08.09.07 in Amersfoort en evenals vorig jaar vanaf 18.00 uur een optreden van Geenidee. Waarom? Geen idee? Nee, wij weten echt wel waarom. Omdat jullie zo leuk spelen, de avondsfeer goed op gang brengen en zo verschrikkelijk gezellig zijn. Een aanrader voor ieder leuk feestje. Als iemand ons ooit vraagt om een band advies roepen wij volmondig: wil je een SUPER idee? -> GEENIDEE!

Wie weet tot volgend jaar en anders graag weer gauw daarna. Na Paul ook een groet van mij (Isabelle) en alle andere vrijwilligers van het Vijverfeest Nieuwland 2007!
 
 
Paul Vijverfeest Nieuwland 2007 11/sep/2007 12:21
 
Hoi Fons en andere bandleden,

Wat was het weer een genot om jullie te horen en zien spelen op het vijverfeest in Nieuwland. Jullie maakten er weer een topavond van! Bedankt voor jullie optreden en jullie flexibiliteit! Groetjes en tot de volgende keer. Ik zal jullie blijven promoten!!

Namens de vijverfeestorganisatie,
Paul
 
 
Tessa Vrijmoed 23/aug/2007 19:38
 
Beste bandleden,

Afgelopen vrijdag 17 augustus hebben jullie in Eemnes op de bruiloft van mijn broer gespeeld: het was een enorm succes, want ik kan jullie vertellen dat ik ooms en tantes op de vloer heb gezien die ik NOOIT EERDER heb zien dansen op dergelijke feesten! Echt geweldig!

De dansvloer was bomvol en jullie speelden heerlijke nummers, hoewel ik ze lang niet allemaal kende; dat maakt het wel afwisselend. Het was zelfs zo swingend, dat ik achteraf van mijn medeceremoniemeester te horen kreeg dat ik wel iets alerter had mogen zijn voor mijn taken van de rest van de avond: ik ging helemaal op in de muziek en het dansgewoel!

Heel veel succes met jullie carrière. Ik hoop - en denk - dat jullie, naast mijn broer en schoonzus, nog veel meer mensen een geweldige bruiloft zullen bezorgen!

Met vriendelijke groet,
Tessa Vrijmoed
 
 
Jolanda Honings 12/aug/2007 13:46
 
Hallo Elma en Rob,

Erg leuke site. ziet er goed uit. Als er zich een kans voordoet zal ik zeker komen luisteren. Ik denk aan jullie en wens je veel sterkte. Jullie weten waarom.

tot mails,
liefs Jolanda
 
 
Daniel en Marije 23/jun/2007 15:03
 
Hoi GeenIdee!

We hebben een fantastische bruiloft gehad afgelopen 15 juni in Rhijnauwen te Bunnik! Wij en onze gasten hebben het heel erg naar ons zin gehad op het feest. Het was echt top mede dankzij jullie, en we hebben lekker gedanst, precies zoals we wilden. Daniel en ik vonden ook “I'm a believer” heel erg leuk. Laten jullie dat op het repertoire staan? Het klonk n.l. heel erg goed zoals jullie het speelden!

De bruiloft was helemaal zoals wij hem graag wilden en het feest was erg goed geslaagd. Veel succes nog met spelen en nogmaals heel erg bedankt!

Daniel en Marije
 
 
Ellen en Erik Lentherman Bruiloftsite Ellen en Erik 15/jun/2007 14:33
 
Hallo allemaal....

06-06-2007 hebben jullie op onze bruiloft gespeeld, en het was echt SUPER! Goeie muziek en ook goed geluid. We hebben er nog absoluut GEEN SPIJT van gehad.

's Avonds hadden jullie een beetje pech met de terugreis, maar zoals ik begreep is dat allemaal toch goed gekomen.

Nogmaals bedankt!!

Groetjes;
Erik en Ellen Lentherman
 
 
Hermy Montessorischool 't Ronde 6/apr/2007 16:13
 
Beste GEENIDEE,

Jullie band heeft een leuk optreden verzorgd met een afwisselend repertoire. De aanwezigen vonden dat ook want er werd volop gedanst! Bij het 35-jarig lustrum vragen we jullie weer!

Fijne paasdagen gewenst.
Groet, Hermy
 
 
Alex en Isabelle Vijverfeest Nieuwland, za 8 sep 28/mrt/2007 10:03
 
Hallo allemaal,

Via Paul Bakker hoorde ik dat jullie al gevraagd zijn weer op te komen treden dit jaar op het Vijverfeest. Die vraag kon ook niet uitblijven na jullie geweldige optreden van vorig jaar. Heel veel enthousiaste reacties.

SUPER! Leuk om te horen. Kijk uit naar weer een gezellige samen werking. We hebben ongetwijfeld nog ergens contact.

Tot gauw.
Groet, Isabelle Snoek
 
 
Jeroen Outsmarted 4/feb/2007 3:15
 
hey dank je wel! dat hebben jullie snel gevonden:) welterusten
 
 
Jolanda en Bert 1/feb/2007 6:51
 
Hay Geen Idee,

We hebben vrijdag, 26 januari 2007 een ontzettend leuke en gezellige avond gehad. Jullie zijn echt top, goeie en sfeermakende muziek die ons feest compleet heeft gemaakt. We hebben heel spontaan jullie gevraagd om op onze bruiloft te spelen en dat is een goede keus geweest! Jullie hebben helemaal aan onze verwachtingen voldaan, dus mocht iemand twijfelen om Geen Idee te kiezen, nou wij kunnen je zeggen dat ze een geweldig leuk en gezellig stuk muziek kunnen maken.

Groetjes en heel veel succes, ga zo door!!
Bert en Jolanda ter Maaten uit Woudenberg.
 
 
Ellen Bastiaan Erik en Ellen gaan trouwen!!! 6/jan/2007 23:28
 
hoi hoi,...

Jullie gaan op onze bruiloft spelen,.. en je moet weten,.. wij kijken er erg naar uit!!! Jullie kunnen hele leuke liedjes spelen,.. en het klinkt ook allemaal SUPER!!! We zien jullie wel in juni... TOT DAN!!!!

Groetjes,
Erik Lentherman en Ellen Bastiaan

(P.s. Ik kan een beetje vaag over komen,.. maar ik heb al aardig wat op,... WOEOEOEOEOEIIIII!!!)
 
 
Jaap en Christa 27/nov/2006 23:16
 
Hallo Lui,

Bedankt voor een gezellige muziekdag. Leuk dat we erbij mochten zijn. Hebben genoten van de muziek en de gezelligheid (en het bier smaakte ook goed).

Groeten van Christa en Jaap.
 
 
Cor en Conny 26/nov/2006 23:55
 
Hallo Rene en bandleden

Gefeliciteerd met jullie 10 jarig jubileum. Het was erg gezellig en druk. Jullie speelde een lekker stuk muziek dat goed in het gehoor ligt. Ga zo door.

Vriendelijke groet Cor en Conny
 
 
Appie the Bluesman The F.O.G. Bluesband 26/nov/2006 16:55
 
Gefeliciteerd met jullie 10-jarig bestaan!!! Kon er niet bij zijn vandaag. Ik was vannacht pas om 5 uur terug van een optreden, dus nog ff een blueskater wegwerken. Op naar de volgende 10 zou ik zeggen!!!
 
 
Rosita Zangeres Rosita 20/nov/2006 20:11
 
He hallo jongens nog bedankt voor de cd's. Ik vond het echt jammer dat jullie nu alleen nog maar muziek doen van andere artiesten want jullie muziek mocht er best wel zijn. Verder wens ik jullie het allerbeste toe en misschien tot ziens.

vriendelijke groeten en liefs rosita.
 
 
Paul Vijverfeest 2006 17/sep/2006 13:56
 
Hey Geen Idee!!

Ons vijverfeest in Nieuwland was een groot succes en dat had zeker ook met jullie te maken!! Wij als organisatie willen jullie ontzettend bedanken voor jullie top-optreden en jullie flexibiliteit. Wellicht doen we volgend jaar weer een beroep op jullie?

Tot ziens en horens!!

Namens vijverfeestnieuwland,
Paul Bakker
 
 
Eric en Chantal 27/aug/2006 18:54
 
Hallo!

Wat een leuke en geweldige avond was het de 18e augustus! Ook dankzij jullie! Wij hebben een geweldige avond gehad. De handtekeningen hebben nog lang bij de kinderen op hun arm gestaan. Eerst probeerden ze hun arm niet te douchen, maar dat lukte niet echt, toen zijn ze de handtekeningen gaan overtrekken, elke keer als ze onder de douche vandaan kwamen... :-) Kortom het was errug leuk!!!! Er zijn ook erg leuke foto's gemaakt van de 'handtekeningsessie'! DANK JULLIE WEL!!!!

groetjes,
Eric en Chantal
 
 
Erjan Boogietime 16/aug/2006 16:24
 
Leuke site is dit zeg... erg creatief met al die kleurtjes!... en de MP3's klinken ook super!....

Groeten van een collega-muzikant.
 
 
Mayke van Dommelen Stork Student Event 22/jun/2006 13:45
 
Hoi Fons, Elma, Rene, Elsbeth en Alwin,

Dankjewel voor jullie optreden afgelopen donderdag tijdens het Stork Student Event '06. De studenten hebben flink gewerkt tijdens de zeilraces, dus de BBQ, omlijst door jullie muziek, hadden ze wel verdiend en werd goed gewaardeerd.

Ik hoor jullie graag nog een keer spelen, dus wellicht tot in de toekomst bij een ander feestje!

Groetjes!

Mayke van Dommelen
Stork N.V.
 
 
Nienke en Klaas 11/jun/2006 20:44
 
Hallo iedereen van Geen Idee,

Hier een bedankwoord van het kersverse bruidspaar Klaas en Nienke.Wij hebben vrijdagavond werkelijk een topfeest gehad. Onze gasten hebben zich zeer vermaakt en wilde eigenlijk niet dat jullie zouden stoppen met spelen. Wij zijn blij dat wij jullie op ons feest wilden spelen en wij willen jullie bedanken voor deze geweldige avond.

Ik hoop dat jullie ook genoten hebben van het enthousiaste publiek, ik begreep dat het "we want more" nog verschillende keren gebruld is en dit wijst toch zeker op waardering voor jullie muzikale inbreng.

Nogmaals bedankt voor deze fantastische avond!

Groeten,
Nienke en Klaas
 
 
Kees Hopman Vi Va Vathorst 29/jan/2006 20:26
 
Hallo GEENIDEE,

Afgelopen vrijdag 27 januari hebben jullie gespeeld op ons maandelijkse evenement "Vier de Vrijdag in Vathorst". Dank jullie wel voor jullie enthousiasme, de lekkere muziek en de lol om er een feestje van te maken. Om na de spetterende afsluiter toch nog een extra toegift te spelen chapeau!

met vriendelijke groet,
Kees Hopman

Vi Va Vathorst: Vermaken en Verrassen in Vathorst
Zie ook: www.vivavathorst.nl
Meer weten? meerweten@vivavathorst.nl
 
 
Beppie voetbal-hobbysite 12/nov/2005 12:11
 
Mooie site hoor
 
 
Mickey MICK Music 7/nov/2005 11:48
 
Hallo mensen, kicke website!!! Kspeel zelf ook in een poprock band in den haag, maar dan eigen muziek, mischien kunnen we een keertje samen wat leuks doen! Onze site is
www.mick-music.com.  Who knows???
 
 
Chantal 2/nov/2005 14:57
 
H0oii allemaal,
Leuke site hebben jullie h0or!! Ik heb afgelopen weekend lekker mee staan swingen!! haha!! Nou doeidoei groetjes
 
 
Barcrew De Stomme van Campen 2/nov/2005 11:55
 
Hoi band!

Wij hebben als barteam een hele leuke avond gehad en lekker meegezongen op jullie deuntjes!

Groetjes het barpersoneel van de Stomme van Campen: Bas, Eva, Wendy en Nanda
 
 
Klaas en Nienke 30/okt/2005 20:26
 
Hoi Fons,

Jullie optreden van afgelopen zaterdag, in "De Stomme van Campen", bevestigt maar weer dat wij een goede keus gemaakt hebben om jullie voor ons bruiloftsfeest te vragen. Wij hebben afgelopen zaterdag wederom van jullie muziek genoten!!!

Groetjes Klaas en Nienke.
 
 
Haiko en Bianca 1/okt/2005 22:12
 
Hallo mensen van "Geen Idee"

Wij hebben genoten van jullie optreden gisterenavond op ons feest in Hellendoorn. Was even spannend aangezien we jullie nog niet eerder gezien en gehoord hadden, maar 't was een goede keus! Mooie nummers en goed gebracht. De sfeer in de zaal was lekker relaxed en daar hebben jullie zeker aan bijgedragen! Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan ons feest! 

Groetjes Haiko en Bianca
 
 
Lady Pink Piratenzender Glimlachteam 10/sep/2005 00:41
 
hee geen idee

leuke naam....btw. ik heb jullie site ff bekeken erg leuk... kijk ook eens op onze site www.glimlachteam.tk. Wij zijn een piratenzender die ook dit jaar een marathon gaat houden rondom de donkere dagen met kerst dus luister mee en houdt de site in de gaten voor meer informatie..

groetjes lady pink webmaster www.glimlachteam.tk
 
 
web-masteres www.levelonline.nl 5/sep/2005 21:18
 
Hallo, "GEEN IDEE"!! wat een waanzinnige site,....lekker eigenwijs, en,.......volgens mij zijn jullie dat ook wel!! een compliment voor de web-disigner, als je zo'n site hebt, moet het met de muziek ook goed zitten! Succes , groetjes méry
 
 
Richard Pertijs www.richardpertijs.nl 11/aug/2005 17:59
 
leuke site hebben jullie.hele orginele naam ook van de band: geen idee. ik heb nu ook geen idee wat ik verder moet zeggen. haha. hee mannen veel succes met jullie optredens en wie weet tot ziens.willen jullie mijn gastenboek ook tekenen? Groeten.
 
 
radio-zilvermeeuw radio-zilvermeeuw 10/aug/2005 14:08
 
Hallo Geenideeband,

Jullie site ziet er toppie uit. Ik zal ons even voor stellen. Wij zijn een internet piraten station. Wij zijn 24 uur per dag te beluisteren 7 dagen in de week en 7 dagen live. We draaien 70 procent Nederlandse en 30 procent Engelse muziek. Langs deze weg willen we jullie veel succes wensen en hopen jullie eens bij ons op de stream te mogen horen of iets in ons gastenboek.

Groetjes namens het team van radio-zilvermeeuw
 
 

Nog meer gastenboekberichtjes lezen? Klik  HIER  >>>